Cabaran 30 Hari / Hari 5 : 3 Perkara yang anda ingin katakan kepada bekas kekasih


Assalamualaikum dearies!

Hurmm, agak terkedu untuk cabaran kali ini, apa tidaknya, aku tak punya kekasih sebelum ni.Apa-apa pun, kalau laa aku ada bekas kekasih, maybe aku akan cakap:

1. Terima kasih sebab sudi hadir dalam diri ini even hubungan kita tak kekal lama.
2. Harap awak dapat jumpa jodoh yang jauh lebih baik dari saya.Pastikan agama dan akhlak menjadi tunjang utama pemilihan awak.
3. Semoga kita kekal sahabat.

13 comments:

  1. hehe..first time baca tajuk entry untuk cabaran hari ni rasa macam terkedu juga. btw, good job!

    ReplyDelete
  2. Sesungguhnya Allah choose the best for us.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah, selagi kita masih menjaga diri, pasti Allah takdirkan juga dengan seseorang yang menjaga diri yang hanya berhak dimiliki oleh kita. :)

      Delete
  3. InsyaAllah akan dtg yg lebih baik :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Mimi & kawan-kawan..

    Wah! Cabaran kali ini boleh menyentap emosi..
    Tak sanggup berdepan dengan ex-boyfriend..

    Andai soalan ini ditanya kepada saya, ini jawapannya :

    "Terima kasih kerana memberi kenangan pahit dalam hidup saya!"

    Jawapan ini boleh apply bila ending relationship x berapa best.
    Tragis sungguhkan.. hahahaha

    Anyway all the best to Mimi dalam menyahut segala cabaran..
    Good job dear!

    ReplyDelete
  5. jodoh pertemuan ditangan tuhan kan:)

    ReplyDelete
  6. Terbaik dikkk
    www.armilastyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. cabaran ni kalau saya mesti berapi je nak tulis.. hahahah tapi past is past kan :D

    ReplyDelete